Rólunk

Az OZIRIS fűtőtestek belterek, irodák, csarnokok és egyéb terek teljes vagy részleges elektromos árammal történő fűtésére szolgálnak.

A szlovákia Fujas a syn Kft. több mint 20 éves hagyományra tekint vissza az OZIRIS fűtőpanelek gyártása terén, amelyek megrendelőink legszigorúbb elvárásainak is megfelelnek.

1992-ben, a szlovákiai Érsekújvárban (Nové Zámky) alakultunk meg meg, cégünk azóta is az Oziris fűtőpanelek kizárólagos gyártója és forgalmazója. 2003-tól a gyártás saját területen, Tardoskedden, folyik. A terület részét legújabb technológiákkal felszerelt műhelyek, irodahelységek, raktárak és egy saját járműpark képezi.

Az energiárak emelkedése egyre inkább arra kényszeríti a lakosságot, hogy költséghatékonyabb energiafelhasználási megoldásokat keressen. Ennek egyik fő elemét a hatékonyabb térfűtés jelenti.

A Fujas a syn Kft. egyik prioritása a minőségi és megbízható valamint a legszigorúbb elvárásokat is kielégítő fűtési rendszerek létrehozása. E korszerű fűtési módszer fő célja tehát a kényelem, jelentős költségmegtakarítás és az elégedett vásárló.

certifikat-4 certifikat-3certifikat-2 certifikat-1
certifikat-5 certifikat-6 certifikat-8 certifikat-7 certifikat-9